mari mengenal mereka

mempersembahkan .kelas DIM (E) .

mari kita kenal dgn mereka .

dari kiri yg duduk tu MEEN atau kami pggil sbgai supermeen .beliau sgt meminati superman .hikhik .org nya dr sg petani ja .alah dekat ja pun hukhuk .klo anda perlukan pertolongan kol laa meen di 014-444 tekan2 kompem xdpt .

yg sebelah meen tu nama dya MAT .nama pnjg mat laa .eh bukan .nama pjg muhammad .tu jaa .xdak nama manja okeh .depa ckap mat nih dr pendang .depa kata .depa tu sapa ?sapa2 jalah .hee~

sebelah mat pulak YEN .org putrajaya .jauh merantau yee .merangkap pak rep tahun 2011 .byk tugas dya .err ap lagi tu ja kot hihi .

lepas yen AMIR pulak .nmpk ayu gitu yee .yakah ?kenai dulu baru taw cena .oh ya beliau berasal dari perak .

sebelah amir IMRAN yg duduk .ipoh mali .sakat org benda besa .nmpk ganas tatau laa lam aty ad taman ka dak .xamek port okeh. hukhuk .

next WAN .mcm pendiam .fatin suka sakat nih .hikhik .asal dari sg petani kot .alahai lupa sudah .peace wan hee~

lepas tu AZRI pulak .sentiasa bersama dgn wan .kira kamcing laa nih .azri mai dr aloq staq .jgn tatau .dya sndri krg egt jalan kat aloq staq tu huhu .

selain tu FARID .abe kelate .aduss dh pindah g kelate dah pun sejak sem 1 .sop3 .jum tgk yg len .

tepi abe tu FINAZ .asal rawang dekat selangor yee .hee~ jgn menilai luaran klo xkenal okeh .kenal2 laa dulu hee.

yg duduk kita dah kenal kan .jum usha yg berdiri kat tengah2 pulak hihi .

dari kiri yg chumil tengah berdiri tu IKA namanya .awekss cun dari klang .mai mai kita kenai ramai2 .hehe

pas ika FARA .adik manis asal nya dari perak .sweet jee bdak nya .baek g tu .tapi jgn cuba untuk membuli okeh .hekhek

hah .sebelah fara tu FARAH .with H .jgn keliru .lawak besa2 tu normal thing .jgn smpai melebih pulak .ngada taw .hekhek 

seterusnya BELLA. bukan loceng laa .cuba ejaa btui2 skit .bella laa .asal dari batu caves .eh aku tgk kat fesbuk ja kot hihi .maaf laa cek lupa gak .hukhuk

next AMIRA AKMAR .jgk dari perak .jgn tatau .lam klas E nih ramai budak perak .jgn cuba menindas budak perak hukhuk

pastu FATIN .jgk dari perak .aiseh .gila2 nih .klo bab nak pekena orang ka ngata org ka serah ja ad laa bahan tu huahua

sebelah fatin MIMI . pendiam ja .ad black belt dlm teakwando .jgn main2 .jgn tgk org pakai sebelah mata ja .alang2 ada dua mata guna ja hukhuk

nih dari na na na ganu kitaa .MIRA .klo nak cari dya tgk ja katna ika klang duduk .msti ad nya hihihi 

NURUL. dari ganu gak .tapi dya slalu balik penang .yes dekat ngan umah aku dowh .tapi aku xpenah g la balik sekali ngan dya hihi .

YANI .keja kena kacau dgn aku ja dalam fesbuk .xpuas aty nih haha .asal perak .arghh .lagi dan lagi .

next WANI .jgn main2 .spekeng london tu .hikhik lawak ja .asal negeri perak jgk .dusshhh .

next adalah MIZA amir .haha .org pggil miza ja .geng kami yg pndai tmbah amir .hey amir tu ayh dya okeh .jgn pk laen .hukhuk .suka sgt dgn mata dya .bulatt ja bila teruja kehkeh

next SYUHADA .dari penang .dgn bangga nya hakhak .chumil owwh .jgn cair sudah .

dah abes barisan tengah .ushar pulak barisan atas tu .tggi semacam jaa .
moh lee kita tgk yg dari kiri tu sapa .

FATEN .waa yg plg byk bercakap .dapat award 1 hihi .klo tgh bersedih jumpa laa faten mesti akn gumbira balik .tapi jgn la cari dya time dya tgh sedih gak kompem ampa lagi sedih hikhik .

next adalah IDA .pcya atau dak dya anak sulung dari 3 org adik badik .mcm anak bongsu ja kan hakhak .

pastu pastu adalah AKU .xyah laa cita dah kenai kot kuangkuang

nexttt .HANNAH .puchong mari .bukan pocong keh .ce baca btui2 haih .gila2 serah kat hannah .kdg2 jalah .kuikui

ANIS .punya banyak idea utk bercakap .kdg2 mcm tingtong tapi happening hikhik .i loike ur stail .jgn copy paste sudah huu

tepi tu kak MILA .kami sekapal .hakhak .kakak yg baek .bess ooh .besa laa org jauh dari kakak nih.hukhuk .yo yo ooh jaa bajet rindu kakak sendrik .

then IKA kelate .dah pindah gak huhu .xleh cita pnjg .i miss u loh 

lastt sekali adalah IRA .sentiasa aktif kemana saja .a bit clumsy .tapi okeh jaa .hee 

tamat laa sudah sesi pengenalan bersama kelasmate kuh .arap jgn terasa eh .hanya laa gurauan semata2 .peace .

jum layan apa yang kami buat sepanjang sekelas nih .





yang nih sajalah .sebenarnya byk g gambar yg bes tapi ckup laa smpai disini saja .bess oh dapat masuk u :)

2 comments:

Siti Azlina Abdul Aziz said...

lama nya tak tengok UiTM...UiTM di hati ku...akak ni pun bekas pelajar uiTM juga...sesi 98-2002 dan sesi 2002-2005...rindu giler dgn UiTM ...
untuk tuan punya blog ni akak ucapkan good luck and moga sukses dalam pelajaran adik yer...sayang UiTm :-)
Kalau sudi jom la singgah ke blog akak...
http://aimct08.blogspot.com

sarah hanafiah said...

waahh yaka ?tima kasih akak .nnt sy singgah2 hehe