kembar paling hot

adik botak aku suatu tika dulu
Amacam ?tergoda ka tengok adik aku yang macam anak kacukan tu ?kacuk melayu + melanau = malaun .nih hasil gen kembar dalam keluarga mak aku maka dapat lah adik kembar aku yang bajek kacuk masa kecik . macam mana kembar terjadi .meh kita siasat sesama .kisah nabi adam semua orang taw kan yang nabi adam ada anak kembar .habil dan qabil . iqlima dan labuda .dan disitu lah bermulanya sejarah kembar .tapi aku nak cerita sejarah kembar dalam keluarga aku .sapa tak minat sejarah dikecualikan .eh ?haha 

okeh sejarah bermula dari mak kepada mak aku iaitu -->

tapi aku rasa sebelum nenek aku ada lagi kot cerita kembar .aku mula takat nenek aku okei .hmm aku kurang taw sangat pasal kembar dalam kalangan nenek aku nih .tapi aku pasti sangat yang nenek aku punya keluarga sebelah mak ada kembar .sebab mak aku penah cakap yang nenek aku pun ada adik kembar . jadi aku pun konfius .jangan tanya lebih laa .yang penting keluarga aku baka kembar .witwit


lepas kembar dalam kalangan nenek aku , nih kembar dalam kalangan mak-mak pulak .mak aku kembar tak seiras .kira kembar sepasang laa derr .aduii tapi sayang kembar mak aku dah meninggal .kalau dak mungkin keluarga aku lagi besar kot ?kartun tu hasil imagine aku yang bukan serba boleh nih .abaikan kalau huduh .sila gelak kalau lawak .dan seterusnya -->


adik aku lerr .sapa lagi kan . botak nih pun tak seiras .aku ingat tertukar kat hospital masa dulu, rupanya memang depa nih tak seiras pun .mujur kecik-kecik omei kalau tak comei nak jaa aku suruh mak aku g tukar baby lain kat hospital .tapi sekarang depa dah ada rambut cacak dah tak botak lagi .cerita kembar tak habis lagi okei .seterusnya kembar dari anak kepada sepupu aku -->


credit to kak jena
alolo comel nya .ingatkan gen kembar dah habis .rupanya turun temurun .bersambung pulak dia ye dak .baby comel nih anak buah aku .pun tak sama rupanya .kembar keturunan mak aku jenis tak sama muka .jadi jadi kemungkinan besar anak aku nanti kembar tak sama muka laa eh .(berangan) 

setakat nih harta pusaka yang paling bernilai dalam keluarga aku adalah gen kembar .hey lelaki kalau nak anak kembar kawen lah dengan saya .hikhik gila gedik .kbai .

2 comments:

Cik Sara said...

sonoklah ada gen kembar.. Kot one day, ada rezeki kamu juga.. tak payah beranak banyak2x kali..heee..

sarah hanafiah said...

amin .mudah-mudahan hehe