ini cerita tentang baru

Masuk hari nih dah tiga hari setengah aku duk rumah .bosan jadi aku buat keputusan nak lingkupkan blog aku .percubaan pertama gagal .percubaan kedua tak memuaskan hati .percubaan ketiga menjengkelkan .akhirnya aku berhenti .cubaan seterusnya melingkupkan belog orang lain .kali pertama dan kedua belog macam pompuan walhal pemilik laki .okei tukar .percubaan ketiga mula nampak bayangan .okei terus dan terus dan siap .nampak sesuai sikit untuk seorang lelaki .terima kasih pada tuan belog sebab bagi aku lingkup kan belog ang hihi.nih hasilnya:
tekan utk lawatan tak rasmi
dan speed nak loading jugak wahh .laju .terkesima 2 minit  .tengok sini :
lajukan :D

seterusnya cabaran lingkupkan belog classmate .mintak kebenaran dan diluluskan .mintak emel dan password .kerja melingkupkan belog berjalan dengan lancar .tapi tetiba stuck tengah jalan .mula cari idea dan akhirnya siap .dan hasilnya : 
kelik dan terbang
amacam .nih belog budak pompuan .jadi buat yang tak minat pink sangat  macam aku susah sikit nak cari inspirasi lah .jadi lah hasil yang tak meletup nih .nak tau speed belog nih .tengok sini

ringan kan belog dia  ?


dan akhirnya masa untuk belog aku .speed macamhidup segan mati tamau .nih speednya .

okei laju la jugak .so pada sapa yang nak belog dia ringan seringan kapas nya godek2 lah dekat sini. kbai ^^
puas hati dapat isi masa borink dengan melingkupkan belog orang haha

8 comments:

.farahfauzi. said...

sarah ! hihi nak jugak header comel comel. saja kacau kacau orang. busan nehh

sarah hanafiah said...

buleh buleh .edit 1 blog pun buleh hehe

paklah Jr. (=_=) said...

patot la sampai sehari ang nyorok.. tenet laju gilas. hahaha..

sarah hanafiah said...

haha mana aku taww

Misz Annice said...

sarah nk hg melingkup kan blog aku cm nie jgak... gile terkesima tgk hg lingkup an blog ada.... nk gak.:(

sarah hanafiah said...

buleh sokmo .aku perlukan password dan jugak emel serta kebenaran xbertulis pun takpa hihi

Misz Annice said...

sure ni weyh
mmg aku bg sgt2 la kbnaran...:D

sarah hanafiah said...

apa pun meset kat fesbuk taw ^^