suka suki hepi

Assalamualaikum .aku nak bersorak gembira tahap klcc buleh ?sebabnya aku dah habis exam .ya ! hari nih last paper .paper pembunuh .ah tadak laa sampai mencederakan orang .memati kutu atas pala ada laa .hai ringan gila kepala sekarang .rasa macam nak buat bungee jumping dari tingkat 4 belog asrama nih jaa .pheww .
nih bungee jumping kengkawan .dah macam tali pusat dah haa
hari nih aku dapat kejutan laa siakk .bukan kejutan budaya tapi kejutan makanan .eh ada ka ? meh nak cerita .tadi lepas keluar dari dewan periksa tu aku rasa lapar cam biasa laa kan pagi tadak makanan nak pau kena laa cari lepas periksa .macam biasa aku beli nasik + ayam goreng dan aku bajek harga biasa laa kan .klik sini kalau nak tau harga dia .berbekalkan duit bajekk aku tuu aku pun beli dan klimaks nya masa nak bayar tu baik punya abang hensem (laa jugak) kira .cehh macam mahal jaa aku rasa and guess what aku cuma perlu bayar singgit aka RM1 aka 50 sen+50sen untuk nasik yang aku bajek 3 hinggit .mak aih .terkujat aku .mau 3 kali gak aku tanya balik (sambil buat muka tak caya) .xpenah aku beli nasik singgit .nih semua gara-gara bajek 2012 ka hoi ? apa pun aku dah kenyang .sekarang masa nak kemas balik .terima kasih abam oii bagi nasik dengan ayam singgit .nih yang buat benci makin pudar nih .puiihh .kbai .

4 comments:

paklah superb :) said...

ngeh3.. macam best je stori ni, ang tggu la sem dpn.. mn tau abg tu pi cari ang ka.. dia masuk minang. alasan dia bg nasi + ayam goreng singgit ja.. hahaha.

sarah hanafiah said...

xmau aku nanti xpasai aku kena keja kat dining tu hakhak

sharifatul aida said...

hoks!gila murah..alangkah bestnya kalau ang dapat belanja aku pada ketika itu..

sarah hanafiah said...

tu ahh .cukup bajekk tu hehe