"Segmen: Jiwa Kacau"

oitoit abang kat hujung sana .kakak kat depan screen laptop dan jugak adik yang tengah makan tu dengarlah sini .sebenarnya aku ehem nak join segmen nih .segmen jiwa kacau dari belog the bandits jumm join ramai-ramai kelik jaa kat mana-mana link kalo ada untuk syaratnya hee .aku dah cukup syarat hikhik.
nah nih tugu tanda the bandits hehe kelik sini pun buleh
aku nak cakap memang sebenarnya aku tengah jiwa kacau nih .sampaikan jin pun dah tak mau kacau aku lagi .katak dah mula larikan diri .tengok betapa kacaunya jiwa aku .haha nak buat macam mana kan jiwa kacau jiwa kacau laa keja tetap jalan macam besa kalau dak mati laa dah tak jiwa kacau dah .apa yang membuatkan aku jiwa kacau nih sebab semester baru dah nak mula .bila semester baru dah nak mula semestinya kelas bermula .bila kelas bermula semestinya kerja bermula bila kerja bermula semestinya akan mula bertimbun sebab tak disiapkan .haa tak ke jiwa kacau semua nya tu .kacau kacau .
kes lain pulak .terjiwa kacau sebab cuti nih keja makan ja hewhew .kalau memang dah semulajadi kurus meleding tak pa lah jugak tapi nih LOLOLOLOL .malas nak cakap balik U nanti memang kena skipping keras-keras .jiwa kacaunyaa .
aku nak tambah lagi kekacauan jiwa aku nih .hari nih aku basuh kasut walaupun aku bukan budak sekolah lagi tapi aku basuh kasutt woo mana buleh tahan kan .kasut jenjalan jaa mesti laa mau nampak cantik dimata manusia .jadik aku basuh laa kasut tu sementelah lumrah manusia nih nak tengok kasut dia bersih lagi harum bak guna sabun daia tuu ada bunga-bunga bagai .tapi tetiba masa basuh kasut tu terkoyak sikit .ciss dah laa beli haritu memahal .lepas nih tak kelapaq nak beli dah kasut memahal .beli kasut bundle ja .tengok laa .kacau betui jiwa aku nih kan sampai kasut pun nak jadik masalah LOL .
nih laa rupa kasut yang buat jiwa aku kacau .see yang aku bulat siap merahkann arrow tuu la tempat kejadian .sadis jaa tengok. walaupun mahalnya tak seberapa tapi mahal laa bagi aku yang tak berharta nih hewhew .memang mengacau jiwa laa kasut nih pun .sapa yang jiwa kacau macam aku jugak ?jumm lah join .dari tak berhapdet macam aku kan hehe :)))


4 comments:

The Bandits said...

wow!...entry yg ckup menarik....dan anda yg pertama join...thanks...huhu...nice one! awesome!!...kita tunggu lg yg lain2...mcmne lak citer okie dokie...

sarah hanafiah said...

haha okei .aduh masalah jiwa kacau betul la

Encek Rizaira said...

ni btul2 jiwa kacau ni.....bersiap sdia utk berperang ler nnt.,.,

sarah hanafiah said...

aduh senapang xsiap lagi nih .