nikmat yang hilang

hey perasan tak yang akak kau nih dah lama tak hapdet sampai debu dah mula take over belog akak kau nih .apa yang akak kau fikir tatau lah habes semua dia masukkan dalam kategori malas .nak dijadikan cerita hari nih eh means semalam akak kau nih demam .demam panas .mungkin ?rasa seram sejuk bagai yerlah luar badan sejuk rasa, dalam hati badan panas sampai peluh tu buleh tampung air mandi pagi untuk si kambing.
nak lengkap kan cerita, buleh kau masa lecturer tengah sibuk membebel kat depan pasal PC maintenance yang jimbit gila susah tu akak kau nih bantai tido seround dua sampai budak laki yang jauh seela tu perasan kau siap perli lagik huh ! yerlah akak kau nih kan demam .tambah pening macam lalat lepas asmara pulak lagi lah buat akak kau nih tak larat nak angkat kelopak mata lama-lama. hiks kalau ikut calculator saintifik masa form 5 tuh lama jugak akak kau tak demam, selsema tu ada lah tunjukkan muka sikit .dan lama jugak akak kau nih tak pernah hilang nikmat makan .sekarang baru akak kau nih perasan kenapa semakin hari semakin bolat ja perut akak kau nih .yerlah makan lalu kau .apa jenis vitamin yang makcik kafe tu masukkan akak kau pun tatau lah .yerlah tau kejanya makan ja .mana sempat nak survey kan .
jadik dengan rasminya semalam dan hari nih akak kau dah hilang selera makan .apa yang akak kau nih makan semua jadik pahit sepahit panadol .pahit lagi kot dari panadol .bayangkan chocopie yang akak kau selalu beli lepas balik kuliah sejauh 4km tu dia buleh habes kan 6 bungkus dalam masa 5 minit .nah sekarang dia hanya mampu habes kan 3 bungkus dalam masa 10 minit .nasik yang dulu akak kau lahap tak sampai 5 minit sekarang dah jadik 20 minit nak habeskan .seksa kau nak habes kan nasik .patut perut akak kau dah mula meleding .sadis sangat akak kau nih .disebabkan kesadisan itu lah buatkan akak kau nih ponteng kuliah sampai 2 kelas .buleh akak kau berkuak lentang atas katil tanpa rasa bersalah walaupun bertandang rasa kesal sebab ponteng kuliah .
last but not least akak kau nih ponteng kuliah takda MC atau medical certification .yerlah UK (unit kesihatan) tuh kalau kau ukur dengan kaki pun belum tentu sampai .nak nak kes macam akak kau nih .jalan pun tak berapa nak betul  mau dia bantai fengsan dekat laluan g kuliah tu .nahh sapa yang susah ?kau jawab lah sendiri .malas pulak akak kau nak explain pepanjang lagik bertambah demam dia lagik ada lah .yang last akak kau akan buat surat ketidakhadiran kuliah nanti .hiks

credit : http://ceriakadkahwin.blogspot.com/
konon akak kau nak design kad kawinnya macam nih .hai akak mampu ker .

p/s:syoknya kawin .nak taw sapa kawin sapa ?tunggu next entry yang tah bila nak tulis hehe .till then (:

2 comments:

Ms.Siti said...

Hahahaa sara cube you mkn cadbury tgk brape minit leh hbs.!

hey pesal lak tak mampu bakal designer neh..~

SH said...

cadbury tggu orang kasik je hehe .eh mana ada design lain jadiknya lain hihi