hari isnin 22 august 2011

assalamualaikum ?burrpp alhamdulillah kenyang sudah .hari nih aku nak mengetengahkan tajuk panas dalam hujan .maksud aku suam-suam kuku laa tu .apa yang aku tau pagi nih lepas siap nak p kelas tetiba ada announcement kat kolej suruh laporkan dekat pak gad kalau ada nampak pelajar lelaki dalam keadaan yang mencurigakan .nak taw kenapa ?baca sini .hot dalam cool kan .dah .sekarang cita aku pulak .tadi lepas habis kelas pukul 4 aku terus g beli makan .tapi aku beli lauk lah tak beli nasik lagi sebab awai lagi .then pukul 6 buleh pulak aku p melepak dekat tasik guard yang ada jeti lawa tu .balik bilik dah pukul 7 tak pa g aku main facebook, edit header, then bukak belog tengok cita baru .baca komik kat fuuubook. gelak sat pastu sambung main facebook sampai laa pukul 7.30 *sini bukak 7.32 okei* .aku pun dengan gembira bukan main mula amek lauk konon nak ngadap makan la sekali nah amek ! lauk ja ada nasik tadak .memang $%^&*^& betui laa .terpaksa aku redah hujan g beli nasik .dah beli, balik tu aku rasa macam dah tadak mood nak makan .terus aku amek wuduk solat maghrib terus .baru tenang sikit hati nih .selepas tu baru aku makan sebab takut nasik sejuk punya pasai hakhak .aku memang noob kan ?tolong jangan jawab .

untuk mengubati kekecewaan aku makan lambat nah layan laa dulu gambar cool aku haha !
aku dah cakap melbourne nih sejuk .haha
sila fokus pada jam .kan aku dah cakap pukul 7 baru nak balik bilik .teruk gila .dah la segambar cukup .nanti lain taun aku hupload bebanyak sampai muntah orang nak tengok ! ^^

2 comments:

Ms. Siti said...

budak tu dah jumpa kan..
haha, sejuk la sangat :p

sarah hanafiah said...

dah .hikhik sejuk kot .mengigil gigi geraham saya haha