sentap hari raya !

Assalamaualaikum .nyah nyah semua .dengar laa sini mak nak cita nih .hari raya mak tahun nih tak bestt lah nyah .sumpah mak sentap .nyah taw dak kenapa ? alah nyah nih kenapa tatau .meh mak nak bagi klu yang berbulu sikit kat nyah semua .mak nih kan dah masuk sem 3 tahun nih .jadiknyaa mak punya esemen bersusun-susun, berlipat-lipat dan bergantung-gantung kat bibir engelina joli mak yang seksi nih dan otak seksi mak nih haihh .

okeh that enough with mak-mak and nyah okeh .lets start the main point .i would like to inform all of you eh dah macan infomative speech pulak .maaf yee aku tengah berlatih nih .salah silap harap diampun kan wakaka sebelum aku merepek lebih lama meh la aku gtau yang raya nih aku rasa tak bermakna untuk aku sebab aku tadak suami nak cium tangan banyak esemen yang memakan markah yang banyak kalau aku tak buat .sadis gila raya nih. maka dengan suka tapi tak berapa rela aku mengistiharkan raya diganti lepas aku habis buat esemen .yahoooo .(khayalan aku yang tak berapa nak sihat) .dah la meh aku nak mintak simpati dari semua orang .kiter nak cita nih .lepas raya kan kiter ada 5 presentation iaitu group website, group multimedia, media application, informative speech dan jugak persuasive speech. kesian kan kat kiter ,wat lah muka sedih sikit .pastu kan kiter ada lagi taw .group punya final project untuk communication dan dan exhibition untuk promotional .kiter penat .kiter tired .eh macam sama je tapa lah janji kita bahagia .dah lah kiter menci raya nih eh maksud kiter, kiter benci kalau kita tak dapat raya tahun nih ^^ 

kbai .kiter penat .kiter nak jumpa nyah kiter yang nsem kemain tu :)

p/s : maaf laa kiter tada gambar nak tunjuk sebab kiter tak pakai baju hantu raya lagi huhu 

2 comments:

LinLOn~ said...

Hang meghapu pa wei! p buat esaimen kan bagoih! xD *ala2 belagak* (ekekeke.. lagi 2,3 minggu aku pon turut menangisi nasib diri.. wakakakaka)

sarah hanafiah said...

huahua tabley buat esemen duk terbayang rendang yang menjilat kuku jari tu T_T