post raya pertama

Assalamualaikum ! hari nih raya pertama .ya raya pertama .tak nampak lagi ni haa RAYA PERTAMA .macam mana dengan raya semua orang nih ?well harap-harap bahagia la hendak nya .raya aku macam mana pulak ?aiseh tayah laa tanya .memang sumpah tak best sangat laa macam tahun lepas .sebab nya 1 aku tengah pikirkan esemen yang menunggu nih .yang kedua pagi raya nih ada orang buat perangai pulak .aku dalam raya yang tak best nih bertambah tak best laa .yang ketiga sebab kena duk rumah jaa even petang nya tu aku g raya rumah kawan-kawan aku, aku tetap merasakan tak best .membazir masa dah kat situ .aku kan tak suka membazir nih haihh .oleh itu, masa yang terbuang tu aku eh salah pulak .kami mengisi nya dengan photoshoot .

oh nih adik dan kakak ku yang sengal .aku no 3 .harap maklum

kan dah kata tadak keja cari keja 

nih gambar bajekk cun yee

cun tak aku pakai shawl ?memang aku tak reti pun T_T
hari nih aku pakai shawl buat  pertama kali nya. ya aku memang jakun .maklum laa aku baru nak berjinak-jinak nih .aku memang suka lambat2 nih muahaha .dah la kutuk lebih2 nampak .mintak maaf balik hee ~ 

baibai !

4 comments:

CikAnyss' :O said...

alahai , seronok laa raye dgn kengkawan , kite x , hhoho

sarah hanafiah said...

haha sempat serbu 3 rumah ja .jadik laa

Zul Fattah said...

haha... boleh la.. adala nampak macam manusia..

sarah hanafiah said...

@zul fattah selamat napak macam manusia kalo macam kucin kang terfallin in love plak haha