pembedahan tak berapa nak plastik

Aku taknak cita panjang sebab last sekali mesti aku kena taruk titik jugak .aku nak cerita sederhana panjang .tolong setkan jam supaya aku tak menyebabkan kesesakkan lalu lintas. aku suka berekperimen .mangsa yang akan jadi ujikaji (macam skema je?) aku mesti lah kuat mental *kalau berminat sila pm aku* ujikaji yang aku buat nih semua senang dan best .contoh makan .aku beli bebanyak then pemangsa (??) tu kena makan .ya aku sedikit kejam tapi bukan kah aku juga pemurah ?tak gitu ?selain manusia aku jugak jadikkan benda sebagai ujikaji aku .contoh belog nih lah .aku tak suka dengan blog aku yang superburuk .aku rasa nak hempas ke laut dan berharap dya bertukar menjadi akuarium yang dekat langkawi tu dan ada ikan yang berenang-renang kesepian didalamnya. Jadik sebagai manusia yang perlu dipuaskan kehendak hati dan nafsunya maka aku tukar header. dan aku puas untuk sehari .besok tukar lagi .tapi aku rasa macam nak tukar background yang macam jiwang tak cukup karat tu so buleh lah aku gadai bila dah cukup karat .aku tak puas lagi nih !aku harap bila aku habis final exam aku akan ada masa untuk blogwalking lelama sambil membuang masa yang berharga RM29332736439926454367. kau orang kira lah sendiri .aku matematik tambahan fail .

aku masa balik merempit 

aku bukan minah rempit tapi aku suka merempit untuk tujuan kebaikan .kau orang apa taw ?

p/s : apasal aku dapat duit raya sikit nih ?

3 comments:

Zul Fattah said...

aku bekas mat rempit.. dan sekrang aku dah tersempit.. haha

sarah hanafiah said...

oh hai abg rempit .i like rempit hehe

Heidi Shafiq said...

vroomm..!! vroomm..!!