strong woman still feel tired

Assalamualaikum ?yeah akhirnya belog ini milik aku even dya meme belog aku ==" .hari nih aku bebas separuh dari rutin hidup aku iaitu assignment .yeah .lega bagai dah beranak .ekceli aku dah 2 hari bebas .baru hari nih nak tulis aku bebas tapi tak sepenuh nya sebab aku still kena amek final exam jugak .aku dah berapa hari tak cukup tido .okei aku taw orang lain jugak tak cukup tido .dan aku rasa setiap tahi mata yang aku abaikan tu berbaloi bila aku tengok carry mark aku even tak tinggi macam klcc tapi aku agak bangga jugak dengan kemampuan aku buat assignment last minit .ah aku punya azam untuk buat assignment awai tak cukup kuat lagi dan aku rasa memang aku jenis tak reti buat assignment awai. yea memang aku jenis yang suka tido lambat kan .yang suka jadik burung hantu .yang suka buat kerja gila .haih .just bayangkan .presentation website untuk group .sepatutnya sebelum raya lagi aku dah siap kan .tapi sebelum raya kan aku buat ketupat ,rendang , kuih raya .mana sempat nak usha assignment nih kan jadik aku decide nak buat masa raya tapi masa raya pulak aku kan kena melawat orang kampung , mak mentua sedara, pakcik simpang jalan mana sempat nak buat assignment kan .maka dengan itu aku putuskan nak buat balik u nanti .yeah akhirnya aku berjaya jugak siapkan sepenuhnya malam sebelum presentation .aku tido 30 minit dan selebihnya aku sepit mata dengan penyepit baju .okeh sepit baju tu tipu . tapi tapi *sambil kelip-kelip mata* even aku wat last minit kan kan suma keja aku still puas hati yang tak berapa nak berhati sangat lah kan .orang cakap keja last minit carry mark pun last-last minit lah jugak kan .walau pun macam tu aku hepi sebab dapat okeh jugak ^^ alhamdulillah .

Alhamdulillah .ini carry mark individual .mine in red box .
syukur syukur ,ahad nih aku ada test website pulak .aku harap aku tak setadi last minit .oh belog tolong jangan goda aku .kbai

2 comments:

mr1453 said...

tahniah, rajin2 belajar

sarah hanafiah said...

tima kasih @mr1453 ^^