entry tak bertitle

Sekarang semua budak u dalam mood cuti .sepatutnya aku sebagai budak u yang bercuti nih hepi terkinja-kinja sebab dapat cuti tapi tetiba pulak aku rasa better aku belajar dari cuti sebab kalau aku taw la cuti aku kali nih membuatkan aku lebih banyak memandakan mata aku depan lappy ja lebih baik aku study .pergh ayat bajet macam orang rajin sangat nak study . argh segala rancangan hancur .

er maksud aku ada gak la yang menjadi tapi ada yang tak jadi .sebab ....semestinya berkait rapat dengan duit ,fulus ,dirham ,yen , ringgit malaysia dan sama waktu dan spesis dengan nya laa .macam nih la nasib budak yang tak pandai berjimat cermat pada musim perayaan kekayaan semua nya mau dijoli habes sampai baju nak pakai pun dah tak cukup kain (eh aku bukan) .

Jadi atas sebab itu ,aku rasa macam nak buat game yang free dan ramai orang terasa gian nak main ja tapi apa .er agak-agak kalau aku buat boling pakai buah nyiok (kelapa) ada dak orang yang nak join team aku .mana tau tetiba ja buleh masuk peringkat pelbagai bangsa .pergh hebat kot aku "rasa" .okeh tu cuma khayalan budak yang banyak akai saja .hmm atau kita main perang belon air .ada sikit macam paintball kan .bes gak .mana tau kot-kot sukan nih dikomersialkan .mesti kita dipilih jadi duta tolong promote kan game nih .argh sekali lagi.  

buat menda nih best jugak kan hihihi :D

tulisan buruk : hey guys kalau bosan apa yang perlu dibuat ?
kawan aku tak hapdet pulak malam nih hmmm .apalah nasibb T.T



2 comments:

Farah Tuhar said...

pening bace tulisan merah .
ingt kan mata berdarah . haha

sarah hanafiah said...

haha .saja nak peningkan lagi :)