terima kasih

Waktu paling kerap aku selalu ucapkan terima kasih adalah masa dalam kelas lepas tamatnya waktu belajar .Ya .

Terima Kasih Cikgu .

Aku masih ingat lagi tone-tone yang terbaik dari kami dekat cikgu .serius aku rindu sebabnya dekat U mana ada ucapan terima kasih lecturer .tak penah lagi aku dengaq student IPT buat .kalau ada pun bukan beramai-ramai ikut mana yang sempat .sungguh tak best .

Teringat masa kecik dulu .tak pernah aku faham maksud terima kasih tu .bagi aku bila orang bagi barang atau hadiah dekat kita baru cakap terima kasih sebab nya dia bagi barang then kita terima haruslah ucapkan terima kasih kan ?memang akai sempit sikit masa tu .tolong maafkan budak naif nih jangan pukui-pukui dia kesian dia .kehkeh .sekarang dah besaq memang nak kena luku laa kan kalau tatau jugak makna terima kasih .

Kesimpulan , wujudnya entry nih sebab nak ucapkan terima kasih dekat semua follower yang sudi follow dan baca semua entry mengaqut dari aku .terima laa ucapan
  T E R I M A  K A S I H  T A K  T E R H I N G G A 
dari saya .winkwink .

Terima kasih baca entry saya , terima kasih komen entry saya , terima kasih sudi jerit di shoutbox saya, terima kasih sudi support saya, terima kasih jadik kawan baru saya , terima kasih dah jadik kawan saya dan terima kasih untuk segalanya :)) (tetiba sopan) 
T E R I M A  K A S I H  S E M U A !



7 comments:

nana annelyna mohd said...

terima kseh makcikhahaha

sarah hanafiah said...

utk apa beb ?haha

aleen aiden said...

besaq2 nih ckp terima kasih kat lecturer xberjemaah dah.ikut sendiri je.hu3

sarah hanafiah said...

hah mmg pun .xseronok

sharifatul aida said...

kami kat sini still ada tq miss blablabla..

.farahfauzi. said...

terima kasih.. sama-samaa :)

sarah hanafiah said...

fatul : best tu haha
kak farah : ya sama-sama selamat hari raya wahahaha :))