jadi . .

Time qembang tadi aku bukak fesbuk tetiba aku tertengok macam belog aku kat group sahabat blogger tapi aku tak post pun entry aku dekat situ .rupanya abe ayie the bandits yang tolong post kan disebabkan entry kontrobasi sebelum nih dan beliau buat aku sedihhh nak padam blog nih .sebenarnya aku pun bukan nak cari nama pun dengan wat entry camtu tapi memang dah lama niat centu sementelah ditambah perasa dengan tadak mood lagi nak ngadap laptop acer nih .agak-agak ada dak yang nak sedekah mai laptop apple ka laptop banana ka laptop papaya ka satu bagi aku .takkan tadak kot .tak baik tipu .lalala .

Jadi aku mintak maaf nuhh pada yang terasa nak marah dan nangis tu .(mintak maaf lagi) .aku dah pasti takkan padam belog nih .kalau rajin aku hapdet .nah sekarang aku lukiskan muka aku yang tak berapa nak hot dipasaran untuk lu orang semua maafkan aku dengan harapan aku bila lu orang semua tengok muka aku nih serta merta sejukkkk hati lu orang .lagi satu aku nak mintak maaf jugak sebab aku tak pandai lukih gigi dan bila aku lukih gigi ja menjelma lah muka rimau dekat lukisan tu kahkah aku pun tatau kenapa .jadi aku tengah duk praktis nih duk lukih gigi anggap jalah hat putih tu gigi aku sebab gigi aku pun putih berseri macam tu jugak lepas guna darlie ,kening pulak aku tertebas sendirik tu macam cacat dan bibir tu pulak aku bajekk macam aku enjelina joli sebab tu bibir aku seksi kan .kihkih

tadaa buquk dak aku lukih ?terus terang jalah .
Lukisan asal ada dalam entry perempuan terowsem .aku berbakat jugak kan ?puihh .

6 comments:

Misz Annice said...

yeayyyyyyyyyyyyyyyy

Umie Artoqiemie said...

cantik weh kau lukis.. dari aku x tau lukis ni.

sarah hanafiah said...

anis : fuyoo suka semacam ja haha

umie : lukisan comot nih cantik ?lalala :D

Ct Aja said...

jadi la...lebih kurang..hihihi

ekabukanmakcikkau. said...

muka kau macam jiran aku woihhh . ye aku jumpa lagi orang yang muka sama untuk yang keenampulohsatukalinye . yahu yahhuuuuu

sarah hanafiah said...

ct aja : haha macam xikhlas je kehkeh

ekabukanmakcikkau. : jiran ja ?ingat sama ngan muka beperen kahkah