sekitar keputusan peperiksaan

Ingat lagi dak dulu masa zaman SPM ?aku SPM tahun 2009 .masa tunggu result tu dan lagi aku kerja .hikhik aku kan kental jadi masa result nak keluar tu seingat aku kawan-kawan kelas aku dah sibuk mengumpulkan ahli nak g amek result .best gilaa .aku g ngan mak aku jumpa ngan member kat sekolah .the best lah masa tu .takut, nak terberak terkencing semua ada wakaka tu laa serba sikit ingatan aku untuk masa lalu .

Dan sekitar awal bulan November nih aku dilihat sebagai makluk haluss yang kekadang sibuk dengan hal duniawi .akhiratwi pun aku jaga .insyaALLAH .sejak-sejak hari result nak keluar aku semakin rajin pulak mengadap laptop yang dah tak menawan hati nih .nak kata jatuh cinta tak jugak .jadi konklusinya tak dak konklusi kehkeh . Jadi bercakap pasal result aku tengok ramai yang mula panas .yang dulu musuh kini dah berbaik .yang dulu kawan semakin rapat , yang dulu kapel dah lama putus (kehkeh) ,yang mana jarang update belog semakin ligat menaip (aku ka ?) dan last sekali yang mana dean list dulu mula gelabah sampaikan kawan aku pun dah mula hantar mesej kat semua tanya result walaupun bukan hari nih keluar haha apapun aku harap semua dapat terbaik .tak kisah lah dekan ka pekan ka tekan ka yang penting dapat result buat senyap cukup sebab nanti aku jeles haha .

muka part 1 wakakaka .
Mereka diatas gila hebat .oh lupa kami kan budak UITM yang memang hebat .kami bangga jadi budak UITM eh tak lupa bangga sebagai umat Islam jugak :) kbai

9 comments:

husna said...

goodluck esok!

.farahfauzi. said...

wahh semua di ats terhebat. dean list belako. eden nie mimpi jo nak dean list. huhu

sarah hanafiah said...

husna : tengs sys :D

kak farah : aigoo mana dekan result pun xdapat g haha :)

Umie Artoqiemie said...

uitm dihatiku betullah haha.

CTK said...

eh..mne kamu satu...uitm dihatiku..hahaha...suci2 lg muka part 1..hehehe

CTK said...

td nk tnye uitm mne ..hihi..rse cm ayt tunggang langgang td...haha

sarah hanafiah said...

umie : uish jgn main2 dihatiku dihatimu jugak haha

CTK : uitm kedah haha its okeh .faham2 kekeke

CTK said...

hehe...sorry2
da sem bpe neh?
amek kos pe? :D

sarah hanafiah said...

CTK : nak masuk sem 4 dah haa .kos pengurusan maklumat hehe