111211 .no hapa tu ?

111211 tu tarikh lah .11 disember 2011 .bersamaan hari ahad .wei ahad kat kedah dah setat study balik laa .bukan cuti okeh .kalau ada cuti pun cuti sendiri jalah hehe .so oleh sebab semalam kelas aku bermula pukul 4 aku diajak dan mengajak diri aku nak join eskot rektor ke program Gagasan 1 Malaysia .oh tapi tu bukan topik utama .topik aku nak cita pasal tasik uitm nih .kami buat photoshoot majalah dara dan sitkom raya disitu hahak .okeh aku tipu .kami photoshoot ja .sila lihat gambar dibawah .malas dah nak cerita .hehe


sitkom raya .kau hada ?LOL 

tasik chini .okeh aku tipu haha
penumpang tunggu bot . besa lah budak kampung :)

pandang kanan bhaha :D
tu sajalah kenangan hari ahad yang tak cuti tapi macam cuti .rugi gila kalau hidup tadak kenangan kan .oh lupa nak cerita hari nih 12 DISEMBER 2011 bersamaan hari lahirnya aku .pheww nak habaq jugak bhaha .aku dah hidup 19 tahun dah .sempat lagi pada yang nak wish tu :D .dan tima kasih jugak kat YANIE sebab bagitau kat sir azam dan aku dinyanyikan oleh semua kelas dalam dewan tu .oh hang taw dak aku malu tapi mahu kahkah .tenkiu sekali lagi untuk moment yang sweet macam nih :D 

p/s : aku tak nak pun hadiah mahal aku cuma nak sebuah persahabatan yang kekal :) .

4 comments:

Ms.Siti said...

sara nmpak lain je. SWEET la..ahaxx :) eh tasik kt depan tu eh? cantik pulak..
cewaahh dah la sir firdaus dh wish ni sir azam plak. jeles maa~~

happy birthday adek bongsu :D

.farahfauzi. said...

eh eh ada gambar saya lahh :) bila la nak ada camera macam kamu heuu

SH said...

@siti :jgn jeles hehe .besa-besa ja suma tuuu .hadiah u sangat bermakna .:D

@kak farah : insyaALLAH 1 hari nnt mesti dapat .kita pun camera pinjam huhu :)

Syaifuddin said...

done follow ur nice blog :D