INTRO PLEASE

hey watssup dude .hari nih tadak apa yang menarik yang jadik kat keliling aku melainkan aku semakin comel (tipu) .jadik aku nak buat nih .segmen kot .eh yaka ?terjah jalahkan .


geng macam aku je buleh join hehe .suka makk .uwekk :)))

nah nih soalan yang aku kena taip jawapannya .

gilerrrr ..............senang heheheh


- bagi number blogger card kamu ( ada di album blogger card )
A02fiQ'Ra29
- bagitahu nama penuh dan nama samaran
nama penuh titew rahsia nama samar-samar titeww ca'ah jeww .seriusly okeh panggil ja sarah .senang nak ingat kan .
- umur kamu
eh mesti laa 18 tahun 11 bulan 7 hari nah amek haha .
- tarikh lahir kamu ( nak tau jugak ! ) hehe
ahh .aku gedik nak kuar masa 12 Disember .dah nak dekat nih hulur lah hadiah .hewhew 
- kamu orang negeri mana?
negeri cek hat banyak mutiara tuu .pulau pinang dihati ecehh .
- asal kamu dari keturunan ape?
kalau aku cakap aku ada mix mamak percaya dak ?sila lah percaya .
- masih belajar? dimana? course?
yaaa .sekarang uitm kedah soon mungkin uitm shah alam ?i likee hehe .kos information management ang taw dak ?
- sudah bekerja? dimana?
oh belum .eh experience keja xmau tau ka .hihihihihihi
- impian kamu yang belum tercapai?
oh ya .pegi mekah .seronok dengar pengalaman orang yang dah dapat jejak ke bumi suci tuu .nak jugak pegiii . doakan eh semua :)
- harapan kamu dalam GENG fiQ'Ra ?
kita bersatu dalam dunia dunia blogging .eh ?haha


sebenarnya entry nih dibuat dalam keadaan separuh sedar .sila maafkan tuan belog kalau dia ada buat ayat macam pusing-pusing pening sikit .dia sebenarnya dibawah pengaruh mamai .maafkan beliau yang inesen lagi comel nih .kehkehkeh .kbai :D

12 comments:

buzz_ziela said...

slm perkenalan.

jemput dtg ke blog picisan saya ^-^

❀ ERAH ❀ said...

salam kenal..
datang dari geng fiQ'Ra jugak..
hope impian sarah tercapai la yer...

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

anamizu said...

hai ca'ah..cik ana dtg ziarah geng fiqra.. owhh mix mamak ey? study kt UITM kedah ye? study leklok + rajin2 tau :)




slm kenal,
cik ana

Syieda™ said...

salam kenalan dari syieda GENG fiQ'Ra..jom jejalan ke blog syieda pulak..@_@

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

p/s: selamat hari lahir yang bakal menjelang..nak jadi orang pertama..hihihi

Miss Nadya said...

hye,nad melawat geng Fiq'ra nih..^_*

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

NazuerahAzhar said...

jenguk Geng fiQ'Ra .
sihat x?

Semoga t'capai impian tu..

jum kenal Nazuerah pulak.
http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/intro-please.html

ira shera said...

ukhwah fillah :)

nurhafizsa said...

salam perkenalan akk sarah..semoga impian nak pegi mekah tercapai ye.. :)

syieda ;) said...

aii aii ;)
salam kenal geng fiQ'Ra ^^,

malam ni syieda nak follow semua ahli geng fiQ'Ra.

p/s : jom la ikut syieda, kita follow follow. hee~ ;)

SH said...

hey guys .nnt sy jln2 kat blog awk semua :D

aleen aiden said...

erk,siap ade no blogger card?awesomeeee :)

zahidahwahid said...

salam kenal dari geng fiq'ra...
happy belated birthday....


New Entry: 13- A letter to someone who has hurt you recently

Jom buat Cabaran 30 hari

Nak dress free? Jom komen